Rad na daljinu

Virtuelna kancelarija

  • Virtuelna kancelarija je usluga koja omogućava zaposlenima i vlasnicima preduzeća da rade na daljinu pružajući niz poslovnih funkcija dostupnih preko interneta. Takođe omogućava organizacijama da stvore i održe prisustvo na poželjnoj lokaciji bez potrebe da plaćaju zakup za stvarni prostor.

  • Vaša virtuelna kancelarija u Aktivi daje vašoj kompaniji profesionalnu privlačnost. Možete se prijaviti sa naše adrese koju možete koristiti u potpisu e-pošte, veb lokaciji i na Google mapama. Možete čak dodati i dodatne pogodnosti kao što je broj poslovnog telefona ili naša profesionalna telefonska sekretarica.

  • Prava adresa u zemlji u kojoj poslujete. Vaši klijenti će vas videti kao lokalno preduzeće i zadobiti poverenje od samog početka.

  • Za osnivanje kompanije potrebna je fizička adresa. Ova adresa mora ispunjavati različite obaveze. Mnoge zemlje zahtevaju da se zvanične adrese koriste za vašu kompaniju. Organi upravljanja koriste ovu adresu za dostavu pravnih obaveštenja i zakonske pošte. Sa našim pravnim adresama pomažemo vam da ispunite zakonske uslove.

Prihodi
Rashodi
Investicije
L