Mi

Aktiva Sistem osnovana 2012. godine sa sjedištem u Budvi u Crnoj Gori.

Mi smo vodeća firma za poslovni konsalting i računovodstvo, koja pruža usluge osnivanja preduzeća, računovodstva i oporezivanja u Crnoj Gori.

Kompanija nudi finansijsko računovodstvena i knjigovodstvena rješenja za klijente iz različitih djelatnosti, uključujući poslovne usluge i konsalting.

Aktiva Sistem je profesionalna firma sertifikovanih računovođa sa akademskim akreditivima i profesionalnim iskustvom. Naša posvećenost nije samo da pružimo profesionalne usluge visokog nivoa, precizne i pouzdane, već i da promovišemo odnos sa klijentima kroz brzi odgovor.

Naš tim - Naši
ljudi

Preduzimamo akcije da poboljšamo uslove rada zaposlenih koji rade u našim timovima. Naša ambicija je da postanemo izabrani poslodavac u našoj industriji i u tu svrhu smo uspostavili sveobuhvatan dugoročni plan angažovanja zaposlenih.

Naša misija

Naša misija je da podržimo naše klijente, kolege i partnere u ostvarenju njihovih snova, ostavljajući pritom pozitivan pečat u svetu. Vođeni našim snažnim vrijednostima izvrsnosti, saradnje, fleksibilnosti, strasti, povjerenja i posvećenosti, uspjevamo u postizanju ciljeva koji podrayumjevaju ne samo finansijska dostignuća.

Aktiva Sistem

Naša svrha

Donosimo jedinstvenu perspektivu u oblast računovodstva. Imamo strast za rad sa preduzetnicima i vlasnicima preduzeća. Aktiva Sistem pruža podršku, objektivnost i stručnost koja je potrebna preduzećima da uspeju u kontekstu poslovnog okruženja koje se stalno mijenja. Nudimo širok spektar računovodstvenih, finansijskih i konsultantskih usluga u brojnim industrijama kako bismo vlasnicima preduzeća i menadžerima pružili uvid koji im je potreban za napredak.

Proaktivnim rješavanjem pitanja vezanih za finansije i računovodstvo, pomažemo našim klijentima da donesu najbolje moguće poslovne odluke — odluke koje im pomažu da ostvare svoje opšte poslovne ciljeve.

Smatramo da naš preduzetnički pristup stvara značajnu vrijednost za naše klijente i pruža veći stepen ličnog zadovoljstva našem timu. Znamo da smo dali značajan doprinos uspjehu mnogih naših klijenata i to ćemo činiti i u budućnosti.

Aktiva pruža računovodstvene usluge stotinama kompanija. Firma je jedna od 10 najboljih računovodstvenih i savjetodavnih firmi u zemlji.